ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Benden İzinsiz Elma Hesabı Açıyor lucianogatto  [10 Temmuz 2008, 09:00]
Şirketimiz bir kararla bütün hesaplarını başka bankadan, Garanti Bankası'na geçirdi. Haliyle bizim maaş hesapları da oraya geçmiş.Ben elma hesabı istemediğimi bildirdiğim halde, ilk maaş yatımında hesap direk elma hesabı olmuş. Gebze/Yeni Çarşı şubesine telefon açtım. Elma hesabımın iptal edilmesini rica ettim. Onlarda bana şubeye gelmeniz gerekmekte dediler. Bende onlara''açarken bana danışmadığınız bir uygulamayı, iptal ederken niye beni şubeye çağırıyorsunuz dedim. O zaman faks çekin dediler. Ben de öyle yaptım. İptal ettiklerini söylediler.

07.07.2008'de hesabımın gene Elma Hesabı'na döndüğünü gördüm. Tekrar aradım. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için 7 dakika bekledim. 5 dakikada beni hatta beklettiler. Yani bir türlü müşteri hizmetleriyle konuşamadım. Şubemi aradım, 17:35 olduğu için cevap vermezler dedim ama açtılar. Yetkiliyle konuştum, Elma Hesabı'mın iptalini istedim, yaptılar. Ama fonu benim bozmam gerektiğini söyledi.

Bozulan her fondan stopaj kesintisi yapılacak tabi. Herkesten bu stopaj kesintisini yapsa, bunun karı bile bankalara yeter de artar. Tek kızdığım husus; iptal ettirdiğim halde hesabımın tekrar Elma Hesabı'na dönüşmesi...&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
10.07.2008

Sayın Engin Akyazı ‘ nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Maaş ödemesi tanımlaması olmasından dolayı kendisine Elma Hesabı açılmış olduğu iletilmiş ve talebi üzerine Elma hesabı kapatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .