ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Yarışmada Haksızlık mı Yaptı? ozlem22  [09 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın, Flexisahibininsesi.com internet sitesinde düzenlediği yarışmada yapılan haksızlık ile ilgili şikayetimi geçenlerde yazmıştım. Bugün telefonla arayıp benimle görüştüler ama nedense istediğim cevapları alamadım.

Flexi yarışması ile ilgili telefonda söylenenler hiç mantıklı gelmedi. Şikayetimin altına da "telefonla görüşüldü, teyit edildi" yazmışlar, bir de gülen surat eklenmiş oraya. Ben şikayetimden vazgeçmedim.

Liste güncellendi diyorlar. Ya zaten Flexisahibininsesi.com sitesinde 16 Mayıs'ta görsel yükleme bitti. 30 Mayıs'ta da oylama bitti. 9 Haziran'da kazananlar açıklanacak yazıyordu sitede. Kazananlar açıklanmış da nedense kazananlar listesinde halk oylamasında dereceye girenler yok.

Flexi sembolü olan resimleri seçmişler. Madem ki kazananları halk değil de siz belirleyecektiniz neden halk oylaması yaptınız o zaman anlamış değilim. Oradaki resimler internetten bulunup yüklenmiş, sizinki de o yüzden elenmiş olabilir, sizin resminizi belki başkası daha önceden yüklemiştir diyorlar telefonda.

Ne alakası var? Bu yarışma fotoğraf ve tasarım olmak üzere 2 bölümden oluşuyordu. Ben tasarım bölümünde birinci, toplamda da ikinci olmuştum. Tasarımdaki fotoğrafı benden başka kimse gönderemez çünkü o bana ait.

İşte bunu Garanti yetkilileri anlayamıyor maalesef. Kendi beğendikleri resimleri seçip ödül vermişler. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
09.07.2008

Sayın Özlem Ulutaş ‘ ın nin şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , 07/07/2008 tarihinde iletmiş olduğu şikayeti kayıt altına alınmıştır. Flexisahibinin sesi yarışması hakkında detaylı bilgi verilmiş ve liste güncel olarak yeniden incelendiğinde listede olmadığı teyit edilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .