324916 |

| GARANTİ'nin Başka Birisine Teslim Edilen Kredi Kartı!
idrisavci
[09 Temmuz 2008, 09:00]
Olay babamın başına geldi. Bonus kart başvurusunda bulunmuş. Kart eve geldi fakat biz teslim almadık, geri gönderdik. Babamın çalıştığı işyerine gitmiş. İşyerinden ismi kurye kayıtlarında olan birine vermişler (müşteri temsilcisiyle telefonda görüştüğümüzde adını kayıtlardan buldular).
Kartı alan *** isimli şahıs kartın şifresini bankadan almış, kartla harcamalar yapmış ve üstelik kartın yenilenmesi ve yeni kartın adresimize gönderilmesi talebinde bulunmuş. Bu sırada babamın cep telefonuna sürekli olarak kart şifresinin yenilendiğine dair mesajlar gelmiş. Babam da olaya bir anlam veremeyip bankayı aramış ve **** hanım isimli müşteri temsilcisiyle görüşerek kartın iptal edilmesini istemiş.
Fakat bugün eve bir yazı geldi; karta 1.570 YTL borç olduğunu ve ödememizi isteyen bir yazı. Şimdi size soruyorum;
1- Kartı nasıl olur da kart sahibinden başkasına teslim edersiniz, ki bu konuda kimseye bir yetki verilmemiştir.
2- Kartın şifresini nasıl olur da başkasına verirsiniz?
3- Kartın yenilenmesi talebini nasıl alırsınız?
4- Müşterilerinizin neresini garantiye alıyorsunuz? Evet ceplerinin boşaltılmasını garantiye alıyorsunuz.
Yarın sabah ilk iş olarak Kavacık şubenize bizzat başvuracağız ve çözüm yöntemine göre de yasal yollara başvurma hakkımızı da saklı tutacağız.% |