ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Faizleri Yüzünden Bankadaki Hesaplarımı Kapatıyorum stoickadir  [12 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankasına ait kredi kart ve bununla birlikte tüm hesaplarımı Alo Garanti'den 1 sene önce iptal ettirip kapattırdım. Daha doğrusu kapandığını sandım, ama kapanmamış. Geçen ay 50 liralık borç ekstresi geldi. 1 sene boyunca hesap işletim ücreti ve bunların faizlerinin toplamı, yaklaşık 50 lira. Sadece bu bankadan kurtulmak için, bu 50 lirayı ödeyip, tüm borçları kapatıp, hesaplarımın hepsinin kapanması için şubeye gidip, yazılı talimat verdim.

Son 5 senedir, sadece Garanti Bankası'nın şubesine gitmek zorunda kaldım. Bugün tekrar ekstre gelmiş, hesaplar kapanmamış ve 0.83 lira faiz borcu varmış. Kapatamazlarmış tekrar şubeye gitmek gerekiyormuş. Bu banka insanı sinir hastası eder. Hayatımda gördüğüm en kötü hizmet. Bu bankaya hesabı eski çalıştığım işyeri maaş ödemesi için açtırdı. Ne kredi kartı için ne hesaplar için bir şey imzalamadım.&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
14.07.2008

Sayın Kadir Öztürk ' ün şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Vadesiz hesapları hakkında bilgi verilmiş ve hesapların talebi üzerine kapatılmış olduğu teyit edilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .