ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Israrla Bireysel Emeklilik Ödemelerini İptal Etmiyor fcplus  [11 Temmuz 2008, 09:00]
Aralık 2007'de Garanti Bankası Eskişehir Organize Sanayi şubesine Garanti bireysel emeklilik müracaatı yaptım. Başvuru tarihinden tahmini 1 hafta sonunda üyelik iptal talebinde bulundum.

Şubedeki ilgili personel tarafından sözlü olarak iptal edildiği söylendi. Buna rağmen Garanti kredi kartı hesabıma 55.00 YTL ödeme geldi. Ve kredi kartımdan ödedim.

Tekrar bankaya gittiğimde bana 33. 00 YTL geri ödeme yapıldı. Bireysel emeklilik üyeliğimin iptal edildiğini söylediler. Buna rağmen Ocak 2008 için ödeme gelmedi. (iptal edildiği için)

Ancak Haziran 2008 e kadar 6 ay boyunca kartıma tekrar ödeme geldi. Bunun üzerine bankaya şikayetimi bildirmeye gittiğimde ödediğim iptal sonrasındaki meblağın iadesini talep ettiğimde "takip etseydiniz" gibi bir durumla karşılaştım.

Halen iptal ettirebilmiş değilim. Bu durum üzerine ödemelerime rağmen iptal için daha borçlu olacağımı söylediler. Çözüm için bireysel uğraşılarımla bir yere varamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
11.07.2008

Sayın Mehmet Görkan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Bireysel Emeklilik sözleşmesi hakkında detaylı bilgi verilmiş ve geçmiş tarihte iletmiş olduğu iptal talebinin incelenilerek prim iadeleri hakkında kendisine yeniden geri dönüş yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,
T.GARANTi BANKASI A.Ş .