ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Mağduriyet Yaratan Güvenlik Anlayışı! dellium  [12 Temmuz 2008, 09:00]
Kredi kartı ekstremde Garanti Bankası'na ait 5 YTL'lik kesinti fark ettim. Bankayla yaptığım görüşmede kredi kartımın sigortalandığı ve bunun 3'er taksitle 5 YTL kesileceği söylendi. Bu konuyla ilgili herhangi bir talepte bulunmadım ve bu işlem için onayım dahi alınmadı. Konuyla ilgili açıklama ise "güvenliğiniz için tüm konuşmalarınız ses kayıt sistemine kaydedilecektir" uyarısından sonra yapılan bir görüşmede benim böyle bir şey isteyeceğim ön görülmüş.

Hukuk sisteminde, hukuki bir işlem için karşı tarafın yazılı veya sözlü onayı alınmaksızın işlem yapmaya yönelik bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum. Bunun başka bir açıklaması olmalı.

Sonuç olarak 444 0 338 haklı müşteri hattından gerekli şikâyeti yapmam gerektiği söylendi. 3 arama yaptım. Her biri için ortalama 20 dakika bekledikten sonra müşteri temsilcesine dahi ulaşamadım. 15 YTL'lik bir kesintinin iptali için yaptığım telefon aramaları ve harcadığım enerjinin bedeli daha pahalıya patladı.

Siz beni sigortalamadan önce kendimi daha güvende hissediyordum. Bırakın yine öyle olayım. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
29.07.2008

Sayın Tutku Tetik ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartından tahsil edilen tutarların kredi kartı kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Risk Hayat poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.