ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de İşlemler Çok Uzun Sürüyor& güven2217  [12 Temmuz 2008, 09:00]
28.01 tarihinde Shobbo'dan internet üzerinden alışveriş yaptım. Ürün elime ulaşmadı. Firmayı aradım, siparişi iptal ettik. Firmadan garanti bankasına itiraz dilekçesi yazmam söylendi. Daha sonra banka bizle irtibata geçip, paranız iade olunacak dendi. Ben de 13.05.2008 tarihinde, Garanti Bankasına itiraz dilekçesi yazdım. Banka bana 16. 05.2008 tarihinde, bankanın posta yoluyla gönderdiği yazı şudur;… “Yukarıda ayrıntıları verilen harcamaya ilişkin olarak, yapmış olduğunuz itiraz tarafımıza ulaşmış olup, üyesi olduğunuz kredi kartı kuruluşuna ait kurallar çerçevesinde, işleme alınmıştır. İşlem sonuçlandırılarak, yazılı olarak bilgi verilecektir” yazıyordu ama 10.07.2008 olmasına rağmen sonuçlanmadı. Hâlâ ne kadar bekleyeceğim?&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
12.07.2008

Sayın Cemil Sekme ' nin şikayeti hakkında,

Harcama itirazlari uluslararasi kurallarla belirlenen ve tum bankalarin uymak zorunda oldugu bir inceleme sureci gerektiriyor.

Bu surecin baslayabilmesi icin www.garanti.com.tr / Haklı Müşteri Hattı / Sikayetim var sayfasinda yeralan “Kredi Karti Harcama itirazı” Formunu eksiksiz olarak doldurup (212) 657 21 10’a fakslamaniz gerekmektedir.

Harcama itirazinizin akibetini ise 444 0 333 numaralı Alo Garanti Hattimizdan ogrenebilirsiniz.

Müşterimiz ile 12.07.2008 tarihinde görüşüerek harcama itirazı süreci hakkında detaylı bilgi iletilerek,itirazının 10.07.2008 tarihinde olumlu sonuçlandığı ve kartına iadesinin yapıldığı bilgisi belirtilmiştir.

Saygilarimizla,

T.GARANTI BANKASI A.S.