ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Şubesindeki Görevlinin Müşteriyi Kovar Tutumları! nurank  [14 Temmuz 2008, 09:00]
15 gün önce, esnaf olduğum için çalıştığım bağzı firmaların, Garanti Bankası'yla çalışmalarından dolayı, hesap açtırmak ve kredi kartı başvurusu için, Ankara siteler şubesine gittim. Kapıda girişinde bulunan danışmadaki görevliye,müşteri temsilcisini sordum. Hesap açtıracağımı ve kredi kartına başvuracağımı söyledim. Girişte sağ tarafta tek bir tane müşteri temsilcisi olduğunu gördüm. Sıra alınmadığını, müşterileri bekleyerek sıram gelince işlem yapılacağını söyledi. Bende beklemeye başladım.

Müşteri hizmetleri görevlisi,bir tanıdıklarına kredi işlemlerini gerçekleştirdiği için, yarım saat bekledik. İşleri bittiğinde ,gişelerde yapması gereken işlemi de oradan yapacağı için, başka bir müşteriylede tartıştı. İşlem yaptıracak müşteri,bağırdı, tepki gösterdi. İşlemi gerçekleşti.

Sıra bana geldiğinde, beni başından savmak amaçlı işlemimi sordu. Söylediğimde üst kata çıkmamı söyledi. Bende onun işlem yapabileceği konusunda beni ona yönlendirdiklerini ve yarım saat boşu boşuna neden beklettiklerini sinirli bir şekilde sorunca, tamam o zaman verin evraklarınızı dedi. Bende siz insanla dalga mı geçiyorsunuz deyip, işlem yaptırmayacağımı söyleyip kalktım.

Kapıdaki görevliye, banka müdürüyle görüşmek istediğimi söylediğimde, bana yine o müşteri hizmetleri görevlisini gösterdi. Israrıma rağmen, sorunun o görevliyle olduğunu söylememe rağmen, dalga geçer gibi beni aynı kişiye gönderiyor. Sorunum olan kişiyi, kendisine şikayet etmemi bekliyorlardı.

Bende bir daha bu bankayla çalışmama kararı alarak ve kredi kartlarını da kullanmama kararıyla oradan çıktım. Hemen yan tarafındaki başka bir banka şubesine gittim. Gösterilen ilgiden sonra, hemen hesabımı o bankaya açtırdım. Şimdi siz Garanti Bankası yetkililerine soruyorum; televizyon ve tüm medyadaki reklamlarla, müşterilerinizi bankaya davet ediyorsunuz. Gelen müşterilerle dalga geçer gibi değil, daha ciddi ve görevini titizlikle yerine getiren güler yüzlü personellerle karşılamanız daha uygun olmaz mı? &

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
14.07.2008

Sayın Öznur Ersoy ' un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , şube ile ilgili iletmiş olduğu şikayetinin hassasiyet ile değerlendirileceği iletilmiş ve şubelerimizden hezaman hesap açılışı yapabileceği bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .