ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Sanal Kredi Kartı Oluşturma Güçlüğü atesvesu  [15 Temmuz 2008, 09:00]
Yaklaşık 5 gündür sanal Visa kredi kartı oluşturmaya çalışıyorum. Artık çıldırmak üzereyim. Ya bu kadar zor bir iş mi bu sanal kredi kartı oluşturmak? telefonla banka işlemlerini arıyorum, internet bankacılığına yönlendiriyor.

İnternet bankacılığına giriyorum, Alo Garanti'ye yönlendiriyor, Alo Garanti'ye giriyorum kart hizmetlerine yönlendiriyor. En kötüsü de işlem yaptığını söyleyen hanımefendilerin işlemleri gerçekten yapmamış olması.

Kafadan savma cevaplar verilmesi cidden çok üzücü. 3 yıldır Garanti Bankası ile çalışırım, bir gün sorun yaşamadım ama bu olaylardan çok sinir oldum. Neredeyse her gün ne oldu ne birtti diye 30 dk Garanti ile konuşuyorum. Buradan sesimi duyan bir Garanti Bankası yetkilisi varsa bana yardımcı olsun lütfen.

Sakın direk çıkıp sorununu buraya yazdı diye anlaşılmasın. Çok çabalamam sonucunda hiçbir sonuç alamamak beni buna zorladı. Çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Altı üstü online bankacılık sitesinde bulunan sanal kredi kartı oluşturma ekranından kart oluşturamıyorum.

telefonla arayıp bana oluşturun dediğimde bunu niye yapamıyorlar? Sadece 2 dakikalık bir iş bu kadar uzamalı mı sizce? Ayıp değil mi? ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.07.2008

Sayın Hakan Sarı ‘ nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz 12/07/2008 tarihinde şikayetini birimimize iletmiş olup, müşterimiz ile tekrar görüşülerek , konu hakkında gerekli araştırmaların yapıldığı bildirilmiştir.İşlemler sonuçlandığında kendisine geri dönüş yapılıp bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .