ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Paracard'ıma Yapılamayan İade İşlemi! simplesense  [18 Temmuz 2008, 09:00]
Garize firmasından 02.07.2008 tarihinde aldığım 112 lira tutarındaki elbiseyi Garize firmasının yapmış olduğu hata sonucu iade ettim. Garize firmasının yapmış olduğu sorumsuzluk örneğinden bahsetmek bile istemiyorum.

Garanti Paracard ile aldığım ürünü 12.07.2008 tarihinde iade ettim. Paracard'a paranın iade edildiği söylendi. Takip eden 5 gün boyunca bir firmayı, bir Garanti merkezi, bir Garanti haklı müşteri hattını, bir Garanti Sultanbeyli şubesini, bir Garanti Ümraniye şubesini araya araya mahvoldum. Üstelik Garanti haklı müşteri hattı kesinlikle tam bir tuzak. Hiçbir şekilde aramanızı tavsiye etmiyorum. Her arayışımda ki sadece bu sorun için sadece 4-5 kere aradım; her defasında hiç abartmıyorum en az 15 dakika bekledim bir müşteri temsilcisine ulaşmak için. Paranın nerede kaybolduğunu kimse bilmiyor.

Kendilerinin yapmaları gereken araştırmayı bana yaptırarak beni zarara uğrattılar. Ve param hemen iade olur diye yaptığım alışveriş sonucu hesabım eksiye indi. Şimdi kalkıp Garanti Bankası benden faiz tahsil ederse kıyameti koparacağım. Bu banka ile olan ilk sorunum değil. Bankanın ve tüm personelinin tutumlarını değil ama bilgisizliklerini kınıyorum. Taksitlerimi ödedikten sonra bir daha bu banka ile çalışmama kararı aldım. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
18.07.2008

Sayın Nesrin Ünal ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek, harcama itirazına ilişkin itiraz dilekçesini 0212 657 21 10 'a faxlaması halinde gerekli değerlendirmelerin yapılacağı bilgisi verilmiştir. Haklı Müşteri Hattı'mızdaki bekleme sürelerimiz ile ilgili bilgi verilerek, bize ulaşabileceği alternatif kanallarımız iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.