ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Kredi Kartımın Bitmek Bilmeyen Teslimat Problemi ceyhanbozkurt  [19 Temmuz 2008, 11:25]
Garanti Bankası'na ait kredi kartım kaybolduğu için iptal ve yenileme işlemlerini tamamladıktan sonra 1 hafta 10 gün içerisinde yenisinin elime ulaşacağı bilgisini bankadan almıştım.

10 gün sonra bankayı aradım. Kredi kartımın "Aktif İleti"ye iletildiğini, en kısa sürede bana teslim edileceği teyidini de aldım. Bana verilen telefon ve referans numarası ile Aktif İleti'yi aradım ve iletimin ellerinde olduğu ilk teyidini 9 Temmuz günü aldım.

10 -11 Temmuz gibi elimde olacağını söylediler, fakat olmadı. Takip eden sonraki hafta, yani 15 Temmuz'da 2. Kez aradım. Aradan net olarak 1 hafta geçmiş oldu ama cevap aynı, "ben şikayetinizi not alıyorum, özel olarak ilgileneceğim, 1-2 gün içerisinde tarafınıza mutlaka iletilecek".

Tarih 18 Temmuz Cuma, bu sefer internetten ulaştığım merkez numaralarını arayıp müşteri hizmetlerini tekrar aradım. telefonda bir yetkili ile konuştum. Konuyu ve şikayetimi 3. Kez anlattım.

Yetkili bana taşınma nedeni ile problem yaşandığını iletti. Ben tam gün çalıştığım için teslim alamadığımı, eşimin evde olduğunu, bugün iletimi alıp alamayacağımı sorduğumda cevap yine aynı : "iletiniz 3 iş günü içerisinde elinizde olacak."

Daha yetkili birisi ile görüşmek istediğinizi ilettiğinizde de yetkilinin kendileri olduğunu, başkasına yönlendiremeyeceğini iletiyorlar.

Sonuç: Bebek bekliyoruz ve son ayımızdayız. Tahmin edileceği gibi kredi kartına yüksek miktarda alışveriş yapacağımız için ihtiyacımız var. Belki de kredi kartıma hiç bu kadar ihtiyacımız olmamıştı. Fakat, ismi geçen "Aktif İleti" isimli firmanın profesyonellikten son derece uzak ve umursamaz yaklaşımları sayesinde 10 günden daha fazla bir süredir kredi kartım elime ulaşamıyor, süre olarak da toplamda 3 haftayı geçti.

Ne zaman ulaşacağı da belli değil. Bence bankalar da çalışacakları firmaları seçip denetlerken bu tür problemlerden haberdar olmalı ve seçimlerini yaparken bunları göz önünde bulundurmalı. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
19.07.2008

Sayın Ceyhan Bozkurt 'un şikayeti hakkında;

Müşterimiz ile 19/07/2008 tarihinde görüşülerek, kredi kartının kuryeden adresine teslimatının yapılacağı iletilerek, konunun takibimizde olduğu belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.