330678 |

| GARANTİ Görünmez Kaza Sigortasının Görünmezliği!
stanriverdi
[19 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankası, Yenişehir şubesine 4 veya 5 yıl önce uğrayıp işlem yaptırdığımda, işlemi yapan Garanti Bankası çalışanının sunduğu 'görünmez kaza sigortası' teklifine evet dedim. Özellikle herhangi bir oyuna gelmemek için sözlü onay aldım, yenileme zorunluluğu yok diye.
Sonraki yıl hesaplarımı incelediğimde sigortanın devam ettiğini gördüm. Girip baktım, hesabımdan para çekilmiş ve sigortam 1 yıl uzatılmış. Yine de tamam devam etsin dedim, poliçe bekledim. Adres bilgilerim doğru olmasına rağmen poliçe falan ortada yoktu. Sigorta uzatılırken benden onay alınmaması da tuhafıma gitmişti. Bankama gittim, anlattım. Poliçeler uzatılıyor aksi söylenmedikçe, arkadaşımız size yanlış bilgi vermiş dediler. Gülümseyerek, poliçenizin gelmemesi tuhaf dediler.
Sevgili Garanti Bankası; yıllardır müşterinizim. Bugün baktım ki hala benden görünmez kaza sigortası adı altında para alıyorsunuz. Hatta bunu birde 4 taksite bölmüşsünüz, benim adıma ödeme planı bile yapmışsınız. Ne bir onay, ne bir poliçe.
Haklı müşteri hattının telefonları devamlı meşgul, ulaşamıyorum. Lütfen adınıza yakışır davranın, şubelerinize kotalar koyup, müşterilerinize anlamsız açıklamalar ile imzalar attırıp, sonra hesaplarından para çekmek size yakışmaz.
Kapıdan satış yapıp, boş senetlere imza attıran pazarlamacılardan farkınız olsun ki, siteniz ana sayfasından yine 9. kez en iyi banka seçildik derken kendinizi rahat hissedin. % |