331865 |

| GARANTİ Eski Kartımdan İzinsiz Sigorta Yapmış
mavikoza
[23 Temmuz 2008, 09:00]
Bir çok bankada olduğu gibi, Garanti Bankası'nda da kredi kartı harcamalarını dikkate alarak düzenlenen Bonus, Bonus Plus, Bonus Premium dereceli kart uygulamasını görmekteyiz.
4870 *****18 numaralı Bonus Plus kart sahibi iken Bonus Premium kart sahibi olmaya hak kazandım. Böylece adıma düzenlenen Bonus Premium kart bana ulaştırıldı. Normalde aynı hesaba bağlı olan bu kart aktif hale gelince Bonus Plus karttaki tüm harcamalar yeni karta aktarılarak, eski kart iptal edilmeliydi.
Daha önce Bonus karttan Bonus Plus karta geçiş yaparken bu şekilde olmuştu. Ancak bu sefer eski kartı kullanıma kapatmadan yeni kartı da kullanıma açtılar. Yeni kartı kullanmaya başladım ve eski kartı kırıp, attım.
Ancak gönderilen ekstrede gördüm ki, iznim olmaksızın artık takip etmeyeceğimi düşündükleri karttan 08 Temmuz 2008 tarihinde Eureko Sg 06428897-000 kodu ile 32, 13 YTL tutarında harcama yapılmış.
Önce banka şubesine gittim. 444 0 333 ile görüşmemi söylediler. Aradım ve kredi kartımın iptalini istedim. İptali yaptılar ancak kart ile daha önceden yaptığım taksitli harcamalar ve hata ile fazladan kart hesabına yatırmış olduğum miktar yeni kartıma aktarılmıyor.
444 0 336 numaralı telefon ile Garanti Sigorta tarafından yapılmış olan sigortanın iptalini istedim. Ancak ne tür bir işlem yapıldığı konusunda tereddütler yaşıyorum.
Garanti Bankası Türkiye'nin en büyükleri arasında olmayı bu tür haksız kazançlar ile elde etme seviyesizliğini benimsemeyecektir. Gerekirse tüm kartlarımı iptal ettirmeyi düşünüyorum. ^^ |