ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den İki Adet 300 YTL'lik Hediye Bonus Kontör Kartımı Alamadım! isilD  [24 Temmuz 2008, 09:00]
Fındık aşkı kazandırıyor kampanyasından 6. haftada yedek talihli ve 8. haftada asil talihli olarak kazandığım 300 YTL değerindeki 2 adet Bonus kontör kartımı hala alamadım. Sebebi ise adresimin eksik yazılmasıymış.

Aktif İleti'den mesaj geldi kartınız bizde diye. Bankaya bunu düzeltmeye gittiğimde sizin bizde kaydınız gözükmüyor, ekranda çıkmıyor bu yüzden bir şey yapamayız denildi.

Sonra telefon bankacılığınızı aradım. Bana müşteri hesabı oluşturmamı söylediler. Tekrar bankaya gidip müşteri hesabı oluşturdum fakat yine de kazandığım kartları göremediklerini söylediler. Ben elimden geleni yaptım, müşteri hizmetleriniz ve Garanti Bankası'nın telefon bankacılığı bu sorunu çözemedi; bu sorun tamamen sisteminizdeki eksiklikten kaynaklandığı halde.
Bu sistem yanlışlığınızın bir an önce çözüme kavuşturmanızı istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

01.08.2008 isilD benim bonus kontor kartımın bu içinde bulundugumuz hafta içerisinde gonderilecegini söylediniz ama hala elime ulasmadı bana tam olarak tarih verirseniz iyi olur cunku evde durmak zorunda oluyorum

Garanti Bankası
24.07.2008

Sayın Işıl Durmuş ‘ un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek ‘ Nescafe Fındık Aromalı Nescafe 3 ü 1 Arada ‘ kampanyasından kazanmış olduğu hediye kontör kartın kurye firması ile adresine gönderilmiş olduğu ancak adres bilgisinin güncel olmaması nedeni ile bankaya geri iade edildiği kartın tekrar basımı konusunda gerekli işlemler başlatıldığı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .