ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin 2 Aydır Açamadığı Yatırım Hesabı! tempo8  [24 Temmuz 2008, 09:00]
16 Mayıs 2008 tarihinde Garanti Bankası Altunizade şubesinden hisse senedi alıp satmak için yatırım hesabı açtırmak istedim. Haziran ayında imzalarınız eksik dendi, şubeye gittim ve eksik imzalarımı tamamladım. 22 Temmuz yani bugün hala hesabım açılmış değil.

Müşteri hizmetlerini aradığımda şubenizle görüşün diyorlar. Şubeyle görüşüyorum birkaç gün içinde açılır diyorlar. Bu olay 2 ayı aşkın süredir böyle devam ediyor. Diğer bankalarda aynı gün içinde açılabilen hesap nasıl oluyor da 2 aydır açılamıyor?

Haklı müşteri hattınızı arıyorum ama kimse cevap vermiyor. Haklı müşteri hattınıza internetten yazdım ve yine hiçbir cevap alamadım. Bir yatırım hesabı açtırmak bu kadar zor mu?%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
24.07.2008

Sayın İsmail Balcıoğlu ‘ nun şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Yatırım Hesabı açılış prosedürleri hakkında detaylı bilgi verilmiş ve yatırım merkezine gönderilmiş olan sözleşmesinde eksik bilgiler olup olmadığının incelenilerek kendisine yeniden dönüş yapılabileceği iletilmiştir.Telefonda bekletme sürelerimiz için özür dilenilerek , bizlere ulaşabileceği alternatif kanallarımız iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .