332618 |

| GARANTİ Bireysel Emeklilik İptaline Rağmen Kartıma Yansıyan Bedel!
Pala77
[25 Temmuz 2008, 09:00]
Mart 2008'de Garanti Bankası Esenler şubesine garanti bireysel emeklilik müracaatı yaptım. Başvuru tarihinden tahmini 1 hafta sonunda üyelik iptal talebinde bulundum. İptal talebini hem şubeyi arayarak bildirdim hem bana verilen faks numarasına sözleşme numaramı yazarak çektiğim faksta bildirdim.
Şubedeki ilgili personel tarafından sözlü olarak iptal edildiği söylendi. Buna rağmen Garanti kredi kartı hesabıma 75 YTL + 8 YTL ödeme geldi. Ve kredi kartımdan ödedim. Tekrar bankaya gittiğimde bana bireysel emeklilik üyeliğimin iptal edildiğini söylediler. Buna rağmen nisan mayıs ve Haziran aylarında kredi kartımdan 75 YTL + 8 YTL ödeme yansıtıldı.
Ve ancak bugün iptal işlemi gerçekleşti fakat bu seferde 4 ay boyunca kredi kartımdan çekilen bu paraların iade edilemeyeceği bunun yasal kesinti olduğu tarzında bilgi ile karşılaştım. Fakat bu bilgi bana Garanti bireysel emekliliğe üye olmadan önce verilmedi, böyle bir açıklama da yapılmadı. 4 ay boyunca kredi kartımdan yaklaşık 300 YTL para çekildi. Haklı müşteri hattını ve şubeyi aramama rağmen bu paranın geri ödenmeyeceği yapabilecekleri bir şey olmadığı söylendi. Aldığım yanlış bilgi yüzünden benim yaklaşık 300 YTL zarara girdiğimi söylediler.
Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum. Burada bana bilgi vermeyen şube çalışanlarımı hatalı yoksa benim bir hatam var mı? Bireysel uğraşlarımla bir yere varamadım, yardımlarınızı bekliyorum.% |