ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Hesap Kapatma İşlemlerini Yokuşa Sürüyor kimekine  [25 Temmuz 2008, 09:00]
Yaklaşık 2 yıl önce kredi aldığım Garanti Bankası'ndan bana hesap açıldı. Kmh tanımlandı ve kredi kartı verildi. Kredimi ödedim ancak internetten hesapları kontrol ettiğimde bazı şeyleri anlayamadığım ve sürekli alınan bazı ufak tefek kesintiler için artık bu hesabımı kapatmak istedim.

Bunun için işimden izin alıp, hesabı açtığım Kurtuluş şubesine gittim. Hesabımı ve kredi kartımı kapatmak istediğimi şubedeki bayana söyledim. Bir sürü işlem yaptı, para çekti, para yatırdı. Sonra yanındakinden yardım istedi ama en sonunda bana 58,40 YTL verip, hesabınızı kapatamıyorum, internetten kapatabilirsiniz dedi.

Eve geldim ancak internete girdiğimde şubeye gitmem gerektiğine dair yazı çıktı. Bir hesabı kapatmak bu kadar zor mu?

Tek istediğim bütün borcumu yatırıp, Garanti Bankası'ndan kurtulmak. ^^

Arkadaşına Gönder

28.07.2008

Sayın Emre Hoca ‘ nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Tek Hesabının kapatılması ile ilgili gerekli işlemler yapılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

25.07.2008

Sayın Emre Hoca ‘ nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Hesap hareketlerinin kontrol edilerek , kendisine yeniden bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .