ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Ödeme Kolaylığı İstiyorum ismailçınar  [28 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankası, bana, Kütahya 1'nci İcra Dairesi'nden bir yazı çıkarmış. Toplam kartların limiti 4000 YTL iken bana çıkardıkları yazıda 10.111.15 olarak çıkarmışlar. Bunu da yapan Garanti Bankası'ndaki yetkililer ve avukatlar.

Bunu yapmak düpedüz insanı ölüme teşvik etmektir. Bana tam 10 tane Bonus kart gönderdiler. Amerikan Exspress de dahil. Bütün kartların limiti 4000 YTL iken, bunlardan kullanmış olduğum tek hesap yüzünden, bana noterden ihtar çektiler.

Bu tek hesaptaki borcu ödedim ama bana çektikleri ihtarı kaldırmadılar. Bunu kaldırmayınca maaş aldığım bankadan kredi çekemedim. Bankadan çekemediğim kredi yüzünden Bonus karta olan borcumu ödeyemedim.

Ödeyemeyince de bu durumlar başıma geldi. Bir de beni hapishaneye atmak için uğraşıyorlar. Ben bu cezayı yatarım yatmasına da çıkınca bu borcu kim ödeyecek? Bir daha mı beni hapishaneye atacaklar?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.07.2008

Sayın Mümin Çınar ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek ,kredi borç ödemelerinde sorun yaşanması halinde Kredi Kayıt Bürosu'nda olumsuz kayıt oluşması halinde diğer bankalardan yapacağı başvuruların bir süre olumsuz etkileneceği bilgisi iletilerek, en yakın Şubemiz ile görüşerek kredi borcu olmadığına dair ibra yazısı alabileceği bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.