ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den İstem Dışı Geniş Garantili Aile Sigortası HalilGulal  [28 Temmuz 2008, 09:00]
250224 numaralı şikayetteki müşterinizin durumuna benzer bir durumdayım. Bankanızın Premium Bonus kartı olan müşterilerindenim. Yıllardır Garanti'yle çalışıyordum, ancak son olay cidden beni üzdü.

Kendi şubem olmayan, ancak maaş hesabımın olduğu bir şubeden 4500YTL kredi çektim. Keşke kendi şubemden çekseymişim. Normal 7500 YTL teminatlı hayat poliçesi haricinde, tekrar 1 hafta sonra, 2000 YTL'lik bir poliçe daha yapılıp ücreti hesabımdan düşülmüş.

Ayrıca alakası olmamasına rağmen, 2. Yapılan poliçenin ertesi günü, hesabımdan bir kesinti daha yapılmış. Geniş garantili Aile ( tek kişi).

Koçman şubesinde, krediyi kullandıran hanımı aradım. Şöyle, böyle, onların hepsi yapılmak zorunda dedi. Neden 1 hafta arayla çekildiğini sorduğumda “taksit” diye bildirdi.

Aynı ay içerisinde 1 hafta arayla taksit mi olur? Bunlar toplu yapılamıyor muydu da ayrı ayrı taksitlendirildi.

İlgisi bile yok. Daha önce de kredi çektim Garanti'den. 2. Yapılan poliçe ve geniş aile bilmemnesi tamamen keyfe keder, kendi kotasını doldurmak için yapılmış bir şey.

Sinek küçük ama mide bulandırır. Bu olay, yıllardır sizinle çalışan müşteriyi cahil yerine koymaktır. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.07.2008

Sayın Halil Gülal ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartından tahsil edilen tutarların kredi kartı kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Risk Hayat poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.