ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Online Kredi Tahsilat Yetersizliği MERTTALİP  [28 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın internet şubesinin fevkalade kullanışlı ve işlem çeşitliliğinin oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. (yaklaşık 10 dan fazla bankanın internet şubesini aktif olarak kullanan birisi olarak bu tespiti yapıyorum)

Fakat öylesi bir işlem var ki bu işlemin bilerek yapılmadığı kanısındayım. O işlem şudur : banka kredi (konut kredisi, ihtiyaç kredisi vs. ) tahsilatlarını ya şubeden yapmakta yada otomatik olarak hesaptan tahsil etmektedir. Oysa bu işlemin internet şubesi üzerinden manuel olarak yapılabilirliği de sağlansaydı oldukça iyi olurdu.

Peki bu sistemi uygulayan banka var mı? Evet. *** Bankası bu sistemi uyguluyor. Menü aynen şöyle: kredinizi taksit gününde ödeyeceğiniz tutar şu kadar... Taksitinizi bu gün öderseniz, şu kadar gibi bir seçenek var. Eğer taksitinizi ödemek isterseniz gününden önce daha az faiz ödeyerek tık diye ödüyorsunuz.

Bu sistemi ** Bankası'nın uygulamasının sebepleri ne olabilir? Herhalde müşterilerini daha fazla düşünmesi, işlem kolaylığı sağlaması, arzu eden müşterilerine faiz avantajı sağlaması…

Garanti bu sistemi uygulayabilir mi? Hem de en mükemmel bir şekilde. Yeter ki istesin. Yeter ki müşterilerinin kazançlarını kendi kazancı kadar gözetsin. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.07.2008

Sayın Talip Mert ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , İnternet Bankacılığı Kredi taksit ödemeleri hakkında detaylı bilgi verilmiş ve iletmiş olduğu konunun öneri olarak kayıtlarımıza alınacağı bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .