ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Haberim Olmadan Sigorta Yapılmışım! ogokdemir  [01 Ağustos 2008, 09:00]
Hesabımdan haberim olmadan para çekilerek, sigorta yapılmışım. Bu nasıl bir bankacılık anlayışı? Bir yıl olmuş, ben yeni uyandım. Arkadaşınız belki şubeden yaptırmışsınızdır diyor ama mümkün değil.

Meblağ belki önemli değil 50 YTL civarında ama güven "0". Bankacılık bu kadar ucuz mu? Sırtımızı dayayacağımız bütün birikimlerimizi emanet edeceğimiz banka emin olun Garanti Bankası değil.

Müşterinin şikayet edebileceği kanal var ama çözüm var mı o konuda emin değilim. Hiçbir şey imzalamadım, buna eminim. Firma benden habersiz benim onayımı almadan nasıl böyle bir şey yapar anlamıyorum. Değer mi? Kaç yıldır Garanti ile çalışıyordum. Bu olay gözümde Garanti'yi bitirmiştir. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.08.2008

Sayın Ömer Gökdemir ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , hesabından tahsil edilen tutarların kredi kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Geniş Garantili Aile poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.