336619 |

| GARANTİ'nin Kredi Kartı Teslimi Konusundaki Ciddiyetsizliği!
oktaygun
[02 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın Bonus kartına sahiptim ve pek fazla kullanmadığım için 15.07.2008 gibi müşteri hizmetleri ile görüşerek iptal başvurusunda bulundum ve tüm olaylar bundan sonra başladı. Öncelikle kartımın iptalinin başlatıldığı ve bir süre kartı bekletmem gerektiği iletildi. Ben kartı yaklaşık 1 hafta beklettim daha sonra bir bayan beni arayarak garanti Flexi kart konusunda bilgiler verdi ve birçok vaatte bulundu.
1 haftada kart gönderecek, üzerine resim bastıracağız, kart ücreti alınmayacak, istediğim gibi ekstre erteletebileceğim vs bilgiler verdi. Bonusu iptal edip bu kartı göndermesine onay verdim. Limit vs bilgileri alıp 1 haftada gönderecekti ancak 21.07.2008 tarihinden beri hiçbir haber yok.
Durumu merak edip 28.07.2008 tarihinde Garanti müşteri hizmetlerini aradım ancak aldığım cevaplar beni daha da şoka uğrattı. Konuştuğum kişi bana kart gönderimi gibi bir bilginin bulunmadığını, arkadaşlarının unutmuş olabileceğini, istersem tekrar başvurabileceğim gibi şeyler söyledi. Sanki karta başvuru yapan benmişim gibi tekrar benimle ciddiyetsiz ve falan filan gibi kelimeler kullanan bir konuşma geçti.
Bunun üzerine bir üst yöneticileri ile görüştüm ve 1 gün içinde geri dönüş olacağı bilgisi aldım. Ancak üzerinden 3 gün geçti yine hiçbir dönüş yok. Evet sayın Garanti yetkilileri bu yazılanları okuduktan sonra lütfen benimle görüşen kişilerin gerekli ihtarları almasını sağlayın. Ben profesyonel olarak birçok banka ile çalışan bir insanım ve hayatımda bu kadar ciddiyetsiz bir kurum görmedim. Lütfen bana kart göndereceğiz gibi safsatalar için geri dönüş yapmayın. Türkçe konuşan ve ne dediğini bilen bir insanla görüşmek istiyorum. % |