337061 |

| GARANTİ İle Alışveriş Sitesi Mağduriyeti
YSFKRM
[02 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası Bonus kartım ile, 19. 05.2008 tarihinde, Shobbo.com adlı alışveriş sitesinden 1.599 YTL tutarında ürün siparişi verdim. Aynı gün paranın ilk taksiti kredi kartımdan çekildi.
1 hafta süre bekledikten sonra firma ürünümü göndermediği için siparişi 25. 05.2008 tarihinde siparişimi iptal ettirdim.
Bu konu ile ilgili Garanti Bankası kredi kartları merkezine konuyu anlatan bir dilekçe gönderdim. Birkaç gün sonra bankadan arandım. Bana 30 gün beklemem gerektiği, 30 günden sonra aynı yazıyı fakslamam gerektiği vs. Vs. Bilgileri verildi.
Bir ay dolduktan sonra 20. 06.2008 tarihinde benden istenen iptal dilekçemi tekrar bankaya faksladım.
Daha sonra banka ile çeşitli görüşmelerimde bu sürecin uzun olduğu, 45 gün ile 180 gün arasında sonuçlanabileceği tarafıma bildirildi. Konunun uluslar arası harcama kuralları gereğince incelendiği ve tarafıma yazılı olarak bildirileceği vs. Vs. Herhangi bir somut çözüm önermeyen şeyler söylendi.
Garanti Bankası eğer samimi ise, tüm zamanların şikayet rekortmeni olan Kontinent Sanal Mağazacılık LTD ŞTİ adlı bu firmaya neden alet olmaya devam etmektedir?
Her ne kadar Teb üzerinden satışların gerçekleştiğini söyleseler de hiç inandırıcı gelmiyor. Ben Teb’i tanımam. Bana Garanti Bankası’nın Bonus kartı üzerinden sanal pos cihazı ile alışveriş yaptırıldı. ^^ |