337148 |

| GARANTİ Kredi Kartım Kopyalandı mı?
ALİCE
[02 Ağustos 2008, 09:00]
27. 07.2008 tarihinde, Shop&Miles kartım kayıp ya da çalıntı olmadığı halde cep telefonuma, Garanti Bankası'ndan gelen mesajlar sonucunda, kredi kartımın 3. Bir şahıs tarafından kopyalanarak Asya Halı diye bir yerden arka arkaya toplamı 5800 YTL.'yi bulan bir harcama yapıldığını öğrendim.
15 dakika içerisinde Garanti çağrı merkezini aradım. Oradaki görevli kartımı kullanıma kapattı, benim de 0 212 630 18 ** no'lu faksa kartımın kayıp ya da çalıntı olmadığını belirten bir faks geçmemi söyledi.
Hemen söylenilen faksı çektim. Ertesi gün, yani Pazartesi çağrı merkezini aradım. Faksın ulaşmadığını söylediler. Öğlen saat 13. 00 gibi tekrar aradım, halen faksın gözükmediğini söylediler.
Bu sefer teyit için faks no'sunu sordum. Görevli bu faks numarasının yanlış olduğunu, 0 212 657 21 ** no'lu faksa göndermem gerektiğini söyledi.
Tekrar gönderdim. Akşama doğru tekrar aradım. Faks halen gözükemiyordu. Tekrar faks çekmemi söylediler, tekrar faks çektim. Tekrar aradım. Bu sefer de diğer bir görevli zaten gün içerisinde çekilen faksların bir gün sonra gözükeceğini söyledi.
Ertesi gün, yani Salı oldu. Tekrar aradım, yine faks gözükmüyor. Artık zaten çıldırmış durumdayım, belki 20 adet faks çektim, raporları bende olduğu halde bir türlü fakslar gözükmüyor. En sonunda dedim ki ben bunu şubeye götüreceğim.
Yakında bulunan şubeye gittim. Sahtecilik işleri bölümüne direkt olarak faksı geçtiklerini, bana da geri dönüleceğini söylediler. Öğlen oldu, arayan soran yok. Avukat arkadaşımı aradım.
O da bankanın bu şekilde vakit kazanmak için oyalıyor olabileceğini, benim elden dilekçeyle genel müdürlüğe gitmem gerektiğini söyledi. Ben de Zincirlikuyu'daki Garanti binasına gittim.
Orda randevu ile görüşülüyormuş, beni kimseyle görüştüremezlermiş. Ben zaten çileden çıkmışım, buraya kadar geldim, birisi bana açıklama yapmak zorunda dedim. Bu sefer telefonla hukuk servisinden gayet ukala bir bayanla konuşturdular.
O da Freud servisinin telefonunu verdi. Derdimi anlatınca bitti mi diyerek telefonu suratıma kapattı. Oradan söylenilen numarayı aradım.
Yetkili biri dilekçemin önünde olduğunu ve 10 gün içerisinde tutarın kartıma iade olarak gözükeceğini söyledi. Avukat arkadaşım her ihtimale karşı savcılığa suç duyurusunda bulunmamı söyledi. Bugün de onunla uğraştım.^^ |