338145 |

| GARANTİ’nin Aldığı Kredi Kartı Başvurusu Hakkında Bilgilendirilmiyorum!
Aykn
[05 Ağustos 2008, 09:00]
Bundan yaklaşık 1 ay önce Garanti Bankası'nın müşteri hizmetlerinden aranarak kredi kartı isteyip istemediğim sorulmuş ve tarafımdan sözlü onay alınarak kredi kartı için gerekli başvuru bilgilerim alınmıştı. Geçen süre zarfında çalıştığım kurum da dahil olmak üzere gerekli teyitler alınmış olmasına rağmen olumlu ya da olumsuz herhangi bir bilgi tarafıma verilmediği gibi başvurumun akıbeti hakkında da en ufak bir fikrim yok.
Simdi beni arayıp "biz size kredi kartı vermek istiyoruz" diyen güzide bu banka arayıp sormasını biliyor da başvuru sonucu için bir telefon açamıyor mu? Kaldı ki bana kredi kartı vermek için yanıp tutuşan banka, şahsım değil.
Şimdi bu durumda diyelim ki kredi kartı kabul edilmedi ya da edildi (bir bilgi verilmediği için bilemiyorum tabii) durup dururken kişisel bilgilerimi benden yalnızca kredi kartı başvurusu için talep edildiğini beyan ederek alıyorsa ve bilgi vermiyorsa benden alınan bilgilerin nerede ve nasıl kullandığını hakkında bende ciddi bir şüphe uyanır.
Banka olarak; müşteri dediğiniz kişilerin bilgilerini alıp ortadan mı kayboluyorsunuz? Nasıl bir bankasınız anlayabilmiş değilim. Hem size kart vereceğiz deyip ortadan kayboluyorsunuz hem de verdiğim bilgilerimin güvenli eller tarafından korunup korunmadığını bilemiyorum. Bu nasıl bir durumdur ki ben peşine düşmesem bilgi alamayacağım.
Müşteri dediğiniz kişileri umursadığınız yok. Ancak çalışanlarınız şu kadar başvuru aldım demesi için numunelik örnek teşkil ediyoruz. Gerisi fasa fiso, müşterinin başvurusu ne olmuş, ne bitmiş, umursayan yok.
Sonuç olarak; hem durup dururken aldığınız başvurum hakkında; kredi kartı gönderip göndermeyeceğinizi hem de bilgilerimi hangi kanuni haklara dayanarak ve nasıl koruduğunuzu öğrenmek istiyorum. % |