ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Hesabımdan Haberim Olmadan Para Almış! akinci1300  [05 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın internet sitesinden kendi hesabımın ekstresini incelerken hiç haberim olmadan kesilen bir para gördüm. 3 taksit şeklinde alınmış ama ben o güne kadar hiç fark etmemiştim.

Aradım. Bunun sigorta poliçesi olduğunu söylediler. Böyle bir şeyden haberim yok dediğimde “peki o zaman biz size geri döneceğiz” dediler. Bir de baktım ki para 3 taksit kesilmiş ancak kendileri bana 2 taksitin parasını yollamışlar.

Bir daha aradım. O vergidir dediler. Peki herkese soruyorum buradan 17 YTL nin vergisi sizce 5.83 YTL eder mi? Bir daha aradım. Kendileri bana yine geri döneceklerini söylediler.

Nitekim döndüler de paranızı hesabınıza yatırdık dediler ancak tam 2 gün oldu ve hala yatan bir şey yok. Maillerime cevap da verilmiyor.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
05.08.2008

Sayın Erhan Akıncı ‘ nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , hesabından tahsil edilmiş olan prim tutarlarının tamamının hesabına iade edilmiş olduğu ancak iade edilen tutardan hesap işletim ücreti tahsil edilmiş olduğu bilgisi verilerek , konunun değerlendirilerek kendisine yeniden bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .