ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Hesabımla İlgili Sorun Var platinyump  [07 Ağustos 2008, 09:00]
Temmuz ayının ilk veya ikici haftası başında Garanti Bankası'nın 4440334 no'lu telefonunu hesabım ile ilgili bir sorun nedeniyle aramıştım. telefondaki müşteri temsilcisi bayan, bu sorun haricinde ayrıca kredi kart limitimin yüksek olduğunu bunu garanti altına almak isteyip istemediğimi aylık olarak 9,38 lira ödeme yapmam gerektiğini söyledi.

Kendisine konu hakkında mail göndermesini hiç bir işlem yapmamasını söyledim. 09.07.2008 tarihinde hesabımı kontrol ederken 9,38 liralık kesintinin yapılmış olduğunu gördüm. Bankayı arayıp durumu anlatıp, bu kesintinin benim bilgim dahilinde yapılmadığını geri ödeme yapılmasını belirttim.

11.07.2008 tarihinde hesabıma 9,07 lira yattığını gördüm. 0,31 liralık fark için telefonla aramak yerine bankaya mail gönderdim. Cevap gelmedi. Meblağ küçük olmasına rağmen hakkım olan parayı takip etmek için 04.08.2008 tarihinde 4440334 no'lu telefonu arayıp durumu detaylıca izah ettim. Bana 4440336 no'lu telefonu aramamı söylediler. Bu numarayı aradım. telefondaki bayan iptal ettiğim için eksik ödeme yapıldığını belirtti.

Özetle, ilk görüştüğüm müşteri temsilcisinin yanlışı nedeniyle ve geri ödeme yapılması için durumu detaylıca izah etmeme rağmen gene de önce talimat verip ardından iptal etmişim gibi işlem gördüğü için bana ait olan 0,31 lira, haksız yere garanti bankasının oldu. Bu şikayeti banka müşterilerinin daha dikkatli olması için yazdım.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
07.08.2008

Sayın Ramazan İnan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartından tahsil edilen tutarların kredi kartı kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Risk Hayat poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.