ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Harcama İtirazı Duyarsızlığı deniz1973  [07 Ağustos 2008, 09:00]
Şuan iptal ettirmiş olduğum, Garanti Bankası'na ait, 5407 **** 1011 kredi kartı numaralı bonus kartım ile 17.07.2007 tarihinde Weblebi.com sitesinden v3034717601 sipariş no'su ile 1629 YTL lik alışveriş yaptım.

Firma benin talebim olmadan satışı iptal etmiş olup, firma iptal edilen siparişlerle ilgili olarak işlemin yapıldığı bankaya müracaat ile paranın iadesinin sağlanabileceğini beyan etmekte, banka ise dilekçe ile başvurmuş olmama rağmen soruna ilgisiz kalmakta, satıcı firmanın müracaatı olmadan para iadesi yapamayacağını beyan etmektedir.

Bazı bankalar ise bu konuda daha duyarlı olup, her iki tarafın da kendi müşterisi olması nedeni ile gerekli sorunu ilgili firmaya ileterek halletme yoluna gitmektedir.

Bu nedenle firma ile hareket eden, ilgili bankadan şikayetçiyim. Sorunumun halledilememesi halinde beni mağdur eden bankanın kredi kartını en kısa sürede iptal ettireceğim.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
07.08.2008

Sayın İbrahim Ay ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , harcama itiraz dilekçesinin işleme alınmış olduğu ve uluslararası harcama itirazı kuralları çerçevesinde incelendiği ve sonuçlandığında adresine mektup ile bildirim yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.