340039 |

| GARANTİ Çalışanının Hatası Yüzünden Uğradığım Mağduriyet!
metwolki
[09 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası'na kredi kartı borcumu ödemek için Beşyüzevler şubesine gittim, hesap ekstremi ve güncel borç bakiye tutarım olan 221 YTL'yi gişedeki bayana verdim ve ödememi yaptım. Fakat son gelen ekstrede kartıma ödeme yapmadığımı ve borcuma faiz işlediğini gördüm.
Araştırmalarım sonucu yatırdığım paranın vadesiz hesabıma alındığını öğrendim. İşin ilginç tarafı son ödeme gününde asgari bakiyenin vadesiz hesaptan alınması, hâlbuki hesapta tüm bakiyeyi karşılayacak para olmasına rağmen sadece asgari olan 45 YTL'nin alınmasını mantıksız, tamamen faiz işletilmesi için yapılmış bir düzmece.
Bir kere gişedeki bayanın hatasını ben mi karşılayacağım? Her ay aynı şekilde ödeme yapıyorum. Gerekli düzeltmeyi yaptırmak için şubeye gittim ancak ilgilenecek muhatap bulamadım. Tabii iş bu duruma gelince kimse ilgilenmez, başından savmaya çalışır. Vadesiz hesaba aktarılan parayı çektim ama sonradan fark ettim ki eksik para verildi.
221 YTL yatırdım, 45 YTL kartıma alınmış bana 176 YTL verileceğine 153 YTL para verildi. Bunu da anlamış değilim. Artı ben borcumun tamamını yatırdım ve kartı iptal etmek için dilekçe verdim. Gişedeki personelin hatası yüzünden 35 YTL paramdan oldum.
Ben emekli bir insanım, borcumu günü gelmeden öderim. Bu zamana kadar böyle bir problemle de karşılaşmadım ancak Garanti Bankası'nın gözü doymazlığı ve aldığı kart ücretinin dışında bu tip olaylara girmesi artık hangi yönde olduklarını açık şekilde gösteriyor. % |