GARANTİ BANKASI İnternet Bankacılığı Neden Düzgün İşlemiyor
selectid
[09 Ağustos 2008, 09:00]
2004 yılından beri Bonus Kart sahibiyim. İnternet bankacılığından memnun olduğum için diğer kartlarımı iptal ettirmeme rağmen Bonus Kartımı halen kullanıyorum. Ancak 2 konuda Garanti Bankasına yakışmayan tutum beni oldukça fazla üzdü.
İnternet bankacılığını güvenli hale getiren bir uygulama olan cep şifrematik programını kullanıyorum. Ancak eski hattımı eşime verdiğim için yeni telefonumu Garanti Atm'lerinden eklememe rağmen ilk telefonumu ne Atm'lerden ne de telefon bankacılığı ile kaldırtamadım.
Mutlaka şubeye gitmem gerektiği söylendi. 2 yakışmayan hareket ise Bonus Kartımla yaptığım taksitli alışverişlerin taksitlerini bir türlü Bonus Plus kartıma aktaramadılar. 3 ay sonra aktarım gerçekleşecekmiş.
Neden ben her ay 2 ekstre ödemek zorunda kalayım anlamıyorum. Birileri Garantinin alt yapısında bu iptal etme işlemleriyle ilgili çalışma yapsa çok iyi olacak.
İnternetten veya telefondan veya Atm den, yani elektronik olarak halen yapılamayan işlemlerin olması, müşteriyi "işleminizi yapamıyorum" diye geri çevirmek hiçbir bankaya, özellikle Garanti'ye yakışmıyor.
Müşterimiz ile görüşülerek , konu hakkında tekrar bilgilendirme yapılmıştır.
Saygılarımızla,
T.GARANTi BANKASI A.Ş .
HAKLI MÜŞTERİ HATTI
444 0 338
09.08.2008
Sayın Murat Sürücü ' nün şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek , cep telkefonu bilgi güncelleme işleminin sadece Paramatik ve şubelerimizden yapılabileceği iletilmiş ve bonus karttan plus karta taksitli alışverişlerin devri için eski kartın 3 ay boyunca hiç kullanılmamış olması gerektiği iletilmiştir.