ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

Garanti Bankası Müşterisine Bilgi Vermekten Aciz. omer1984  [11 Ağustos 2008, 09:00]
Her şey Garanti Bankasından kredi kartı ve vadesiz hesap açtırmamla başladı keşke kart almaz olsaydım. Her şeyden önce müşterisine bilgi vermeden hareket ettiğini düşünüyorum.

Kendileriyle telefonla görüşmem sonucu problemi çözeceklerini söylediler tık yok. Dilekçe yazdım ne arayan var nede hesabıma iade edilen bir tutar. Garanti Bankası 05.08.2008 tarihinde hesabımdan 31. 07 ve 06.08.2008 tarihinde de 1.06 YTL olmak üzere topla 32.13 YTL çekmiş.

Garanti Emeklilik sigortası yapmış benim böyle bir şeyden haberim yok ki ne yapıyorsun. Artı Alo Garantiden arandım kredi kartı ödeme güvencesi sigortası yapacaklarını söylediler kabul ettim üç ay boyunca aylık 5 YTL çekilecekti.

Yine aynı sigortayı haberim yok iken tekrar yapmışlar ve 29.07.2008 tarihinde 7.38 YTL çekmişler. Sonuç olarak tüm itirazlarıma ve yazılı olarak başvuramam rağmen hiç bir sonuç alamamam da çabası.

Diğer çalıştığım bankalarda hiç bir sorun yaşamadım ama garanti beni hüsrana uğrattı bu yüzden kartımı ve vadesiz hesabımı en kısa sürede kapattıracağım.

Arkadaşına Gönder

19.08.2008

Sayın Ömer Mıcık ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz tekrar aranılmış ancak siteye vermiş olduğu ve bankamızda kayıtlı olan diğer telefonlardan ulaşılamamıştır. Mail yoluyla telefonlarını yeniden belirtmesi istenmiştir. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında bilgi verilecek ve siteye bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338

16.08.2008 omer1984 Bir önceki şikayetimde de yazdığım gibi haberim olmadan tarafıma sigorta yapıldı. Uğraşlarım sonucu sigorta iptal edildi. Tutar hesabıma iade edildi. İadedinin yapıldığı gün yine aynı sigorta garanti geniş aile çok geniş gerçekten hesabından yatırdığı parayı tekrar çekti nasıl bir tutarsızlık nasıl bir müşteri anlayışıdır anlamadım bu bardağı taşıran son damla oldu artık isteselerde hesabımdan para çekemeyecekler çünkü hesablarımı ve kredi kartları iptal ediyorum bu da garantinin müşterisine nasıl değer verdiğini gösteriyor. Sen paraları çek bakalım garanti.

11.08.2008

Sayın Ömer Mıcık ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartından tahsil edilen tutarların kredi kartı kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Geniş Garantili Aile poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.