ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI'nda Flexi Kart Bonus Oranları Sürekli Düşüyor! yugurlu  [11 Ağustos 2008, 09:00]
Yüksek oranda bonus vermesi nedeniyle Flexi kart sahibi oldum. Önceleri alışverişlerde % 1, en yüksek alışverişe de % 1.5 bonus verilmekteydi. Sonra sırasıyla oranlar 0.8 ve 1.25 e düşürüldü. Üstelik kart ücreti de daha yüksek oranlarda artmakta.
Benim şikayetim ise artık % 0,8 bonusun bile verilmemesi. 01/08/2008 tarihinde 380336 onay numarasıyla yaptığım 1.163 YTL'lik alışverişe % 0, 5 oran uygulanarak 5,82 YTL bonus yüklenmiş.
Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede bu alışverişin ekstremdeki en yüksek harcama olması gerekçesiyle(bu konuda daha önce herhangi bir bilgilendirme yapılmadan) bu oran uygulandığı belirtildi. Peki, 446383 onay numaralı 02/08/2008 tarihinde Tesco Kipa Antalya'dan yapılan alışverişe neden % 0,5 oran uygulandı? Herkesin bu tür durumlara karşı dikkatli olması gerektiğine inanıyorum.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
11.08.2008

Sayın Yücel Uğurluoğlu ‘ nun şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Flexi kartın bonus oranları hakkında detaylı bilgi verilmiş ve 01/08/2008 tarihinde yapmış olduğu alışverişin ekstredeki en yüksek harcama olması ve kartın seçmiş olduğu parametresinde kampanya alışverişi olması nedeni ile 0,5 bonus oranı verdiliği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .