ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Kredi Kartı limitimi Artırmıyor! ismer  [11 Ağustos 2008, 09:00]
Yaklaşık 20 aydır bonus kredi kartı kullanıyorum. Ödemelerimi düzenli olarak yapıyorum. Bonus kredi kartımla taksitli alışveriş yapmak istiyorum. Ancak limitim yeterli değil. Benden daha az maaş alanların limitleri benimkinden kat kat fazla. Bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum.

Arkadaşına Gönder

03.09.2008

Sayın İsmail Meral ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartı limit arttırım değerlendirme kriterlerimiz hakkında tekrar bilgi verilmiştir.

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

15.08.2008

Sayın İsmail Meral ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , başvuru sonucu iletilmiştir.

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.

444 0 338

14.08.2008 ismer maaş bordrom ile birlikte belirtilen dilekçeyide faxladım. ancak olumlu hiçbir gelişme olmadı. bu gidişle
severek kullandığım bonus kartımı kapattırmak zorunda kalacağım.

11.08.2008

Sayın İsmail Meral'in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , gelir belgesi ile birlikte limit arttırım talebini içeren dilekçesini 212 6575964 numaralı faxımıza iletmesi halinde değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.