342001 |

| GARANTİ Harcama İtirazımı Değerlendirip Sonuçlandırmıyor!
anilozler
[13 Ağustos 2008, 09:00]
3 Ağustos 2008 tarihinde şu an iflas etmiş olduğunu açıklamış olan Weblebi.com adlı sanal mağazadan yapmış olduğum iki farklı alışveriş sonucunda ürünlerin teslim edilmemesinden ötürü bir mağduriyetim söz konusu oldu. Siparişin hemen akabinde siparişi iptal için girişimde bulunmama ve durumu bankama bildirmeme rağmen ne yeterli bir bilgi nede sonuç alabildim.
Çağrı merkezlerinin yönlendirmesiyle bir harcama itiraz formu ve detaylı olarak durumu anlatan ve siparişimin gönderilmediğini, gönderilmeyeceğini ispatlar belgeleri ilgili birimlerine faksladım. Buna rağmen talebimin değerlendirmeye alındığını dahi belirten bir bilgi alamadım. 2 gün sonra faksı güncelleyip tekrar gönderdim sonuç yine aynı. Üstelik durumu öğrenmek için aradığımda çağrı merkezindeki 6150 dahilili arkadaş tarafından son derece soğukkanlı konuşmama rağmen "sesinizi yükseltmeyin" diye azarlandım.
Diğer mağdurlar mevcut bankaları tarafından itina ile bilgilendirilip ödemelerinin iade edilmesine rağmen satış ekipleri tarafından mütemadiyen arandığım, kar sağladığım işlemlerimde hep yanımda olan bankam, bu olayda beni mağdur etti.
Defalarca haklı müşteri hatlarına başvurmama rağmen herhangi bir dönüşte sağlayamadım. Acil olarak başvurum hakkında detaylı bilgi, Visa-Mastercard kuralları ve tüketiciyi koruma kanunları gereği yükümlülüğün yerine getirilerek kredi kartımdan karşılıksız çekilen toplam 382,13 YTL'nin iadesini talep ediyorum. % |