ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Bonus Kampanyaları Göz Boyamak İçin mi? snlzkn  [11 Ağustos 2008, 09:00]
Ben bu kampanyayı duyunca şubeden kredi kartım için otomatik ödeme talimatı, internetten de 2 tane Avea hattı otomatik ödeme talimatı verdim.

Müşteri temsilcileri 10 YTL bonus kazanabileceğimi söylediler.(Elma hesabım da var, 3 adet işlem yaptım ama açtırdığım tarihle ilgili bir sebepten ondan bonus kazanamazmışım)

İlgili haberde ne zaman yükleneceği belirtilmemiş ama müşteri temsilcileri Haziran'da dağıtılacak demişlerdi. Haziran sonunda aradığımda ise henüz dağıtılmaya başlanmadı gibi baştan savıcı bir cevap aldım.

Şimdi Ağustos oldu ama hala bonuslarım yok. Bu kampanyalardan yararlanabilmek için sürekli peşinde koşmak zorunda mıyız? Zaten sitede bir sürü kriteri söylemiyorsunuz, güya bonus kazanmak kolaymış gibi gösteriyorsunuz.

Kazandığımızı söylediğiniz bonusu bile hesabımıza yüklemiyorsunuz. Garanti'nin kampanyaları gerçekten sadece göz boyamak için demek ki. ^^

Arkadaşına Gönder

10.09.2008 snlzkn Telefonda bana verilen bilgi Ağustos ayı içerisinde bonuslarınız yüklenecektir idi, ama Ağustos ayı biteli 1 haftadan fazla olmuş olmasına rağmen bonuslar yok piyasada. Ben internetten Bonus Kontör kartımın bilgilerine bakıyorum, bankamatikten bonus görüntüleme ekranından bakıyorum bonuslarımda bir değişiklik yok. Garanti Bankası müşterilerini her ay, bu ay içinde yüklenecek diyerek oyalamayı mı planlıyor. Doğru olmayan bilgiler vermek yerine tarih kesin değil ya da yüklemeyeceğiz gibi bir cevap verseniz daha profesyonelce olurdu. Haziran ayında yüklenecek, Ağustos ayında yüklencek dediniz şimdi arayıp Eylül'de yüklenecek demezsiniz umarım.

18.08.2008

Sayın Şenol Özkan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , ' ödemelerinizi garantide toplayın , bonus kazanın ' kampanyası hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

16.08.2008 snlzkn Öncelikle hediye kontür ile ilgisi yok bu şikayetin. Buraya yanıtı yazan kişi biraz dikkatsizmiş sanırım. Ödemelerinizi Garanti'de toplayın 20 ytl bonus kazanın kampanyasından bahsediyorum. Neyseki telefonda doğru kampanyadan bahsedildi. Telefonda bonusların önümüzdeki hafta içinde yükleneceği bilgisi verildi. Henüz yüklenmedi, beklemeye devam.

11.08.2008

Sayın Şenol Özkan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , "internetten avea kontör yükleyin, hediye kontör kazanın" kampanyamız hakkında detaylı bilgi verilmiş ve kontör yüklemelerinin en kısa süre içerisinde yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .