ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Kullanılamayan Bonus ESEMAKO  [12 Ağustos 2008, 09:00]
15 Temmuz 2008'e kadar 3 adet 50,00 YTL. Ve üzeri Adese'den yapılan alış-verişe 15, 00 YTL. Lik Bonus verilecek olan kampanya tamamen fiyasko çünkü 3 adet 50 YTL ve üzeri alışveriş yapmama rağmen 15. YTL. Bonus kartıma ne hikmetse yüklenmemiştir.

Yüklense bile kullandırılmamıştır. Sliplerde hayali olarak 17,00 YTL. Bonus görünmüş, ancak fiili olarak kullanılamamıştır çünkü pos cihazlarında fiili olarak Bonus görünmemiştir ne hikmetse.

3 yıldan fazla süreli Bonus kart kullanıyorum ancak ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştım. Garanti Bankası kampanya yapıyor, kazandığınız bonusu şu tarihten şu tarihe kadar kullanabilirsiniz diyor ama o tarihler arası bonus yok.

Herhalde geceleri yüklüyor insanlar kullanamasın diye. Gündüzleri bonus kullanacağız, kartlarda bonus yok. Bu nasıl iştir anlayamıyorum. Sonra ektrelerde verilen bonus 21.07.2008 10, 00 YTL, 23.07.2008 5,00 YTL. Oldu. Toplam 15,00 YTL. Bonus geri alım tarihi 04.08.2008.

Siz kimi yanıltıyorsunuz sayın banka yetkilileri. Hayali Bonusları şahsen harcayamadım. Çoğu kişilerin de harcayamadığı kanısındayım.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
12.08.2008

Sayın Ömer Erdoğan ' ın şikayeti hakkında ,

5 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Adese marketlerde tek seferde yapılacak üçüncü 50 YTL ve üzeri market alışverişlerine 15 YTL Bonus kampanyamız olacak.
Kampanya bonusları 22 Temmuz`da yüklenecek,kullanılmayan bonuslar 31 Temmuz`da geri alınacaktır
Kampanya duyurumu;Yerel gazete ve dergi ilanı,TV,Radyo ve mağaza içi p.o.p uygulamaları ile desteklenecektir

Müşterimiz ile görüşülerek , kampanya hakkında yukarıdaki bilgiler detaylı olarak iletilmiş ve kartına yüklenmiş olan bonusun kampanyanın geri alım süresine kadar kullanılmadığı ve bu nedenlede geri alındığı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .