ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Taksim Şubesi Kime Hizmet Ediyor? drozgr  [18 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası'ndan hem kurum olarak hem de Taksim şubesi olarak şikayetçiyim. İşim gereği İstanbul'a tayinim çıktığı için banka hesabımı da İstanbul'a aktarmak zorunda kaldım.

Ne yazık ki İstanbul'daki kurumum da sürekli sıkıntı yaşadığım Garanti Bankası ile anlaşmalıymış. Hesabımın aktarılması için Taksim Garanti şubesine gittim. Beni bir servis yetkilisine yönlendirdiler. Fakat söz konusu hanımefendi beni azarlarcasına karşıladı ve bekleyin biraz diyerek yanından uzaklaştırdı.

O sırada iyi giyimli bir müşteri geldi ve yetkili o müşteriye hürmetin en alasını gösterdi. Bu arada ben hala beklemekteydim. Neyse sıra bana geldiğinde yine kötü bir muameleyle karşılandım. Hesabımı aktarmam gerektiğini söyledim. Fakat hangi akla uygunsa bana hesap aktarımlarının ayda bir yapıldığını söylediler.

Bu durumda maaşımı alamayacağımı belirttim. Daha sonra yetkili, ben herhangi bir talepte bulunmadan, bana yeni bir hesap açtı ve 'git o zaman kurumuna bu hesabı ver' dedi. Ben öyle bir talepte bulunmamıştım. Sinirlenerek oradan ayrıldım.

Birkaç saat sonra tekrar şubeye gelerek, şube müdürü veya en yetkili kişiyle görüşmek istediğimi söyledim. Bana müdürle görüşmemin imkansız olduğu, yetkiliden başkasının yardımcı olamayacağı söylendi.

Tekrar aynı yetkilinin yanına gelerek yardımcı olmasını istedim. O da bana çok istiyorsam ara sıra şubeye uğrayarak hesabımın durumunu sorabileceğimi söyledi. Mesai içerisinde gelmem imkansız diyerek hesap aktarıldığı zaman beni aramalarını istedim.

Yetkili büyük bir sinirle 'biz sizin işlerinizi takip etmek zorunda değiliz' diye çıkıştı. Artık yapılan her şeyde kasıt aramaya başlamıştım.

Şimdi bu yaşadıklarım sonrası benim Garanti Bankası Taksim şubesi hakkında 2 temel şikayetim olacak:

Yetkili sadece özel müşterilerle veya iyi giyimli insanlara mı hizmet ediyor?

Diğer bankalar birkaç gün içerisinde, hatta sadece bir dilekçe ve faksla hesap aktarımı yaparken Garanti Bankası neden 1 aydan önce yapamıyor?

Anlayış hizmete yönelik mi, yoksa eldeki müşteriyi kaçırmak mı?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
18.08.2008

Sayın Özgür Karaarslan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , şubeler arası hesap devir programlarımızın aylık periodlarda çalıştırıldığı ve ve bu süreçte devir istenilen şubeye müşteri ürünlerinin uygunluğunun kontrol edildiği iletilmiş ve personel ile ilgili şikayetinin ise hassasiyet ile değerlendirileceği bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .