ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Hala Paramı İade Etmedi mineozben  [21 Ağustos 2008, 09:00]
Ben de iflas eden Weblebi.com mağdurlarındanım. Garanti Bankasına 05.08.2008 günü konuyla ilgili harcama itiraz faksı çektim. Kimseden ses seda yok, sanırım dikkate alınmıyorum. Arkadaşım *** Bankasından 3 gün için parasını geri aldı.

Benden 2 gün önce garanti Bankasına harcama itirazı yapan mağdurlara paraları iade edilmiş ama nedense benim olayım hala çözülmedi.

Garanti Bankasının iyi bir banka olduğunu düşünüyordum ta ki bu alışverişi yapana kadar ama anlamak için böyle bir olay olması gerekiyormuş şu olay bir an önce sonuca ulaşmazsa artık garanti Bankası ile çalışmayacağım tüm hesaplarımı kredi kartımı kapattıracağım.

Kartımın hesap kesim tarihi ayın 15'i idi para artık Garanti Bankasına geçti. Bankaya gidip ilgili kişiyle görüştüğümde “harcama yaptıkça borçtan düşülecek” şeklinde bir cevap aldım.

Yani parayı artık ne zaman alacağımız meçhul, yetmezmiş gibi bir de banka el koyuyor. Bu sorunumun ivedi bir şekilde çözülmesini istiyorum.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
21.08.2008

Sayın Mine Özben ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , harcama itiraz dilekçesinin işleme alınmış olduğu ve uluslararası harcama itirazı kuralları çerçevesinde incelendiği ve sonuçlandığında adresine mektup ile bildirim yapılacağı iletilmiştir.İade işlemlerinde ilgili tutarın kredi kartrından ödenmiş olması sebebi ile tutar iadesinin yine kredi kartına yapılacağı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.