ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'ye Haberim Olmadan Nasıl Borçlandırıldım? edb74  [22 Ağustos 2008, 09:00]
2007 yılında mevcut olan Garanti Bonus kartımı kullanmadığım için ve kart bedeli ödemek istemediğim için çağrı merkezi yetkililerini arayarak bu kartımın iptalini istedim. Borç bakiyemin sıfır olduğunu çağrı merkezi yetkilileri ve ekstremde de teyidini aldım.

Bu tarihten itibaren adresime ne bir borç bakiyesi ekstresi ulaştı ne de ödeme yapılmadığına dair bir telefon bildirimi aldım. En son 18.08.2008 tarihinde Paracard'ıma (maaşımı Garanti Bankası'ndan alıyorum) internet şifresi oluşturmak isterken bu kartıma ait 53,54 YTL borç bakiyesini gördüm.

Bunun üzerine tekrar çağrı merkezi yetkilileri ile görüşerek açıklama istedim. Bu bakiyenin üyelik aidatı ve Garanti Emeklilik (bana hiç kimse telefon açıp da Garanti Emeklilik üyeliğini onaylıyor musunuz; kabul ediyor musunuz diye sormadı. Ve adresime sözleşme göndermedi yani benim haberim olmadan imzam olmadan beni borçlandırıp ayrıca üstüne üstelik faiz biriktirip borçlandırılmışım) üyeliği yapmışlar.

Ayrıca çağrı merkezi da yetkilileriniz ile yaptığımız görüşmede Garanti Emeklilik'i arayıp iptalini yaptıktan sonra bana yardımcı olacaklarını söylemeleri üzerine; Garanti Emeklilik'i arayıp üyeliğimi iptal ettikten sonra tekrar çağrı merkezindeki arkadaşlarınızı aradığımda (başka kişiyle) yardımcı olamayacaklarını söylemişlerdir.

Şirketinizdeki prosedürler çalışan kişiye mi bağlıdır? Yaklaşık 1,5 yıldır kullanmamış olduğum ve de iptalini istemiş olduğum bu kartın bakiyesinin sıfırlanıp kartın tamamen iptal edilmesini ve tarafıma geri dönüş yapılmasını istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
22.08.2008

Sayın Ekrem Demirbaş ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartından tahsil edilen tutarların kredi kartı kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Risk Hayat poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmış ve kredi kartı yıllık kullanım ücreti hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.