ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bireysel Krediler Personelinin Eksik Bilgi Vermesi! silenthill  [22 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası Muğla merkez şubesinde yetkili personelinin bir kereye mahsus tarafımdan tahsil edilecek olan dosya komisyon sigorta masraflarını bir kereye mahsus alındığını ve bunun dışında herhangi bir ücret söylememesi üzerine kredimi kullandım.

Düzenli olarak ödediğim taksitlerimin on üçüncü ayında hesabımdan bilgim dışında tekrar sigorta masrafı kesildiğini öğrenince bankayla görüştüm ve bana Garanti Bankası'nın prosedürü gereği kullanılan kredinin taksitleri devam ettiği sürece her yıl tekrar sigorta bedeli alındığını, hesabımdan habersizce çekilen tutarının buna istinaden alındığını söyledi.

Bunun bana kredi kullanırken açıklanmadığını bir kereye mahsus sigorta bedeli alındığını söylediklerini anlatmam üzerine arkadaş sizi yanlış bilgilendirmiş böyle bir şey yok, bu parayı mecbur vereceksiniz başka çareniz yok dedi. Garanti Bankası'nın sanırım Muğla merkez şubesindeki bireysel krediler bölümü çalışanlarına hizmet içi eğitim vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bir çalışan yüzünden zarar gördüm. Hesabımdan habersizce para alınarak faturalarımın ödenmemesi de cabası.%

Arkadaşına Gönder

22.08.2008 silenthill ilgi ve alakanız dolayısıyla teşekkür ederim

Garanti Bankası
22.08.2008

Sayın Salih Çelik ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , poliçe iptal işlemlerinin gerçekleştirilerek, prim iadesinin vadesiz hesabına yapılmış olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .