348455 |

| GARANTİ BANKASI Hesapları Kapatmıyor
dahice
[26 Ağustos 2008, 09:00]
Bahriye çok şubesinde (ki sanırım adı şimdi Girne şubesi olmuş) yüz kere şubeye giderek kapattırdığım halde tekrar tekrar açılan bir hesabım var. En son dün gittim kapattırdım. Hesap bugün yine genel müdürlükçe, tekrar açılmış.
Genel merkezin ne hakla zorla beni müşterisi olarak tutmaya hakkı var. Nazilli şubesindeki kiracımın isteği ile bir hesap açtırmıştım. Sonra çarşı'daki dükkan kiracımın kira yatırmaktan vazgeçmesi sonucu bu hesapta hiç bir hareket olmamıştı.
Şimdi bu hesabı kapatmak ne mümkün. Üzerinde 300 YTL kredim var, ne demekse. Ayrıca aynı hesaba bağlı bir de bonus sanal kart Euro var. Benim bildiğim, benim herhangi bir Garanti Bankası kredi kartım yok ki.
Bunların da kapatılması için Girne şubesinden müşteri temsilcisi bir dilekçemi faksladı. Ancak ne sanal kredi kartı kapatıldı ne de hesap kapatıldı. Zaten ümidim de hiç yok. İnşallah istemediğim bu hesaplar ve kredi kartından dolayı banka üzerime bir borç salmaz.
Zaten Alo Garantiden de, bu hesapların kapanmasında şubeye bizzat gitmenin yeterli olabileceği zannediliyor. Ta İzmir'den kalkıp Nazilli'ye gideceğim artık. Bahriye çok şubesine şimdi de Girne şubesine yüzlerce gidip kapattırdım da ne oldu? Bu hesapların kapatılmasını Efkar-ı umumiye önünde Garanti Bankası genel müdürlüğünden talep ediyorum.
Kapatılmaya engel olarak gerekçe gösterilebilecek, varlığını bilmediğim tüm garanti ürünlerinin de varsa, üzerimden kaldırılmasını istiyorum. |