ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Talep Etmediğim Halde Kredi Kartı Gönderiyor kdepojun  [27 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası talep etmediğim halde kredi kartı gönderdi. Bu nasıl bir uygulama bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir profesyonellik anlam veremedim.

Banka benim bilgilerimi nereden alıyor ve ben istemediğim halde bu kart bana nasıl gönderiliyor. Şimdi soruyorum vizyonel bakış açısıyla, yürüttükleri büyük operasyonlarıyla ilerici bir banka olduğunu ifade eden Garanti Bankası'nın nasıl bir operasyon denetimi mevcuttur ki, bu şekilde tamamen amatör bir uygulama ve büyük bir eksikliğe sahip.

Kaldı ki yapmış oldukları bu uygulamanın bir hırsızlıktan hiçbir farkı yok. Bu tam bir bilgi hırsızlığıdır. Evet Garanti Bankası bu anlamda bir hırsızdır. Bu şikayetimi Garanti Bankası genel müdürü **** beye de ulaştıracağımı ifade etmek isterim.

Ve bu anlamsız uygulamalara son verilmesi gerektiğini bilgilerinize sunarım.

Not: Kurye ile gelen kartı teslim almayarak geri gönderdim. Bu anlamda başıma gelebilecek en ufak bir sorun olması durumunda adli işlem başlatacağımı ifade ediyorum. Yapmış olduğunuz bu çirkin uygulama için ise, 25.08.2008 pazartesi günü tüketici mahkemesinde dava açacağımı bilgilerinize sunarım.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
27.08.2008

Sayın Halil Aygündüz ‘ ün şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , bankamızdan daha önce açtırmış olduğu vadesiz hesabı olduğu ve buna istinaden promosyon amacı ile kredi kartı gönderimi yapıldığı iletilerek , iptali konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .