ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Prosedürler Müşterileri Mağdur Edecek Şekilde Uygulanmamalı! celikkaya  [28 Ağustos 2008, 09:00]
23.07.2008 tarihinde Weblebi.com adlı siteden alışveriş yaptım. Satın almış olduğum ürünler site ile yaptığım birçok görüşmeye rağmen gönderilmedi ve en son olarak 05.08.2008 tarihinde ilgili internet sitesi iflas etmiş olduğunu açıkladı.

Bunun üzerine Garanti Bankası'na harcama itirazına ilişkin bir dilekçe faksladım. Dilekçem 08.08.2008 tarihi itibariyle işleme alınmış olmasına rağmen aradan geçen 16 günlük süre içerisinde herhangi bir iade işlemi gerçekleştirilmedi. Harcama itirazlarına ilişkin süreçle ilgili prosedürlerde süre 45 ila 180 gün arası olarak belirtiliyor. Ancak bu süreler beklendiği takdirde belirtilen internet sitesinden harcama yapmak ve Garanti Bankası kredi kartı kullanmak dışında hiçbir suçu olmayan benim gibi kişiler son derece mağdur edilmiş olacaktır.

Teslim almadığım bir ürünün taksitlerini ödemeye mecbur bırakılmam ve siz önce ödemelerinizi yapın eğer itirazınız olumlu olarak sonuçlanırsa biz prosedürlerimizde belirtilen süre sonunda size paranızı iade ederiz mantığı günümüz müşteri memnuniyeti yapılarına son derece aykırı bir tutum oluşturmaktadır. Aynı siteden başka banka kredi kartıyla harcama yapan pek çok arkadaşım paralarını iade almış durumda. Garanti Bankası'ndan da bu konuda aynı duyarlılığı göstermesini bekliyorum. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.08.2008

Sayın Cem Çelikkaya ' nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , harcama itiraz dilekçesinin olumlu sonuçlandığı ve kredi kartına iadenin yapılmış olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .