ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de İstemediğim Halde Tarafıma Düzenlenen Hayat Poliçesi! seas1984  [28 Ağustos 2008, 09:00]
Kredi kartı hesaplarımı kontrol ettiğimde, 90094336627100 numaralı hayat poliçesi adı altında düzenlenmiş bir poliçeye istinaden her ay 5 YTL tutarında hesabımdan fazla ödeme yapıldığını fark ettim.

Sözüm ona müşteri memnuniyetini temel ilke edindiklerini her fırsatta dile getiren Garanti Bankası gibi Türkiye'nin lokomotifi bir bankanın müşterilerinden habersiz bu tür sigorta kesintilerini yapmasını kınıyor ve bir an önce bu yanlış girişimlerden vazgeçmeye davet ediyorum.

Bu şekilde bir sigorta yaptırmak istemiyorum. Bu sigortanın derhal iptal edilerek, çekilen tutarın da hesabıma bir an önce iade edilmesini ve bir daha asla böyle izinsiz bir sigorta kesintisi yapılmamasını temenni ederim. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
28.08.2008

Sayın Sedat Aslan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartından tahsil edilen tutarların kredi kartı kullanımına ilişkin olarak düzenlenmiş olan Risk Hayat poliçesi primleri olduğu bilgisi verilmiştir. Müşterimizin talebine istinaden poliçe iptali ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.