GARANTİ BANKASI'nın Peşinde Koşmak Zorundamıyım
[27 Ağustos 2008, 09:00]
Geçtigimiz günlerde Garantinin kampanyası olan (ödemelerinizi Garanti'de toplayın, 20 YTL bonus kazanın!) kampanyasına katıldım.
Ama hala bonuslarım yüklenmedi ben her zaman bir kampanya ya katıldıgım zaman hep benim takip etmem gerekiyor. Ben takip etmesem Garanti ne bonusumu yüklüyor nede kazancımı savunuyor.
Artık her kampanyadaki bonusu Garanti kendisi yüklesin ve takip etsin beni takip etmeye mecbur bırakmamasını dilerim.
Sayın Garanti Yetkilisi
Cevabınız altaki şekilde yazmışsınız ama ben kampanya ile ilgili 2 tane faturamı bagladım sisteminize ve Elma hesabı açtırdım ve Kredi Kartı borçlarımın otomatik ödemesini istemiştim yani bana 20 YTL bonus yüklenmesi gerekiyor şuanda ama siz hepsini yüklememişsiniz hepsinin yüklenmesini istiyorum
Numarali kredi kartiniza 17/09/2008 tarihinde kampanya bonusunuz yuklenmistir.Detayli bilgi icin 444 0 333 Hakli Musteri Hattimizi arayabilirsiniz.
Saygilarimizla,
T.GARANTI BANKASI A.S.
HAKLI MUSTERI HATTI
444 0 338
Not: Mesajiniz kapatilmistir. Lutfen reply yapmayiniz. Detay bilgi icin 4440338’i arayabilirsiniz.
05.11.2008
Sayın Kemal Çakır’ ın şikayeti hakkında ,
Müşterimize konu hakkında email ile detaylı bilgilendirme yapılmıştır..
Saygılarımızla,
T.GARANTi BANKASI A.Ş .
HAKLI MÜŞTERİ HATTI
05.11.2008
Sayın ilgili
Bonuslarımın hepsi hala yüklenmedi neden acaba
18.10.2008
Sayın ilgili
Otomatik ödeme için verdigim talimatların hangilerinden bonus kazandım acaba bilgi verirmisiniz
16.09.2008
Sayın Kemal Çakır’ ın şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek konu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.
Saygılarımızla,
T.GARANTi BANKASI A.Ş .
HAKLI MÜŞTERİ HATTI
15.09.2008
Sayın ilgili
Kampanya bonuslarım hala yüklenmedi ne zaman yüklenecek acaba
27.08.2008
Saayın Kemal Çakır’ ın şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek , kampanya bonus yükleme süreleri hakkında detaylı bilgi verilmiş ve sistemsel nedenlerden dolayı bonus yüklemelerinin gecikmiş olduğu iletilerek , en kısa sürede düzeltileceği bildirilmiştir.