349677 |

| GARANTİ'nin Bir Türlü İptal Edemediği Ödeme
mrttngl
[27 Ağustos 2008, 09:00]
28. 05.2008 tarihinde, Shobbo.com adlı siteden, kredi kartı ile 12 taksitli "Bosch kdn 40a00 ne dinamik no-frost soğutucu" siparişi verdim.
Aradan 1 aya yakın zaman geçmesine rağmen tedarik edilemediği için siparişimi iptal ettiler ve 7 gün içinde ödemenin iade edileceği söylendi.
Shobbo, Garanti Bankası'nın hesaplarını dondurduğu için iptal edemediklerini ve bankanın iptal edeceğini söylüyor. 3. Taksiti de ödedik ve ödemeye devam ediyoruz. Bankaya da dilekçeyle başvurmamıza rağmen aylardır işlem iptal edilmedi.
Diğer bankaların aynı problemi yaşayan müşterilerine 1-2 hafta içerisinde iadeyi gerçekleştirdiğini görüyorum. Garanti Bankası'nın yapmış olduğu;
"Müşterimiz ile görüşülerek, harcama itiraz dilekçesinin işleme alınmış olduğu ve uluslararası harcama itirazı kuralları çerçevesinde incelendiği ve sonuçlandığında adresine mektup ile bildirim yapılacağı iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T. Garanti Bankası a. Ş.
Haklı müşteri hattı
444 0 338"
Açıklaması hiç tatmin edici değil. Çünkü aradan 3 ay geçti. Bu yazıma da aynı cevabın geleceğini biliyorum. Ama ben bu cevabı değil, biran önce çözüm bekliyorum. ^^ |