ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Vermediği 5 Ytl'yi Bana Harcama Olarak Yansıtmış EMBE  [28 Ağustos 2008, 09:00]
12.08.2008 tarihinde e-ekstreye bonus kampanyası için başvurdum. Ayni günün akşamı yüklenmesi gereken 5 YTL bonus, aradan günler geçmesine rağmen yüklenmedi. Ben de bunu şikayet olarak bankaya bildirdim. Yaptıkları inceleme sonucunda, böyle bir hakkım olmadığını söylediler.

Ben de yaptığım talebin iptal edilmesini istedim. telefondaki yetkili, beni bir başka görevliye bağlayacağını söyleyerek beni bekletti. Yaklaşık 10 dakikalık beklemeden sonra, boşuna beklediğimi, bağlantının çoktan kesildiğini fark ettim ve telefonu kapattım.

İptal işlemini mecburen internetten yaptım ve korktuğum başıma geldi. Bana vermedikleri 5YTL'nı bana harcama olarak yansıtmışlar. Madem benim böyle bir hakkım yoktu, sistem neden kabul etti?

4 günden beri 5 mesaj çektim ama, alacağı olunca şahin kesilen, vereceği olunca müşterisini adam yerine koymayan garanti bankasından hiç ses çıkmadı. Haksız yere bana yansıtmış oldukları 5 YTL'nın acilen iptal edilmesini istiyor ve garanti bankasını bu ciddiyetsizliğinden dolayı kınıyorum.

Arkadaşına Gönder

04.09.2008

Sayın Burhan Ocak ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , email ile ekstre kampanyamız hakkında detaylı bilgi verilerek, yansımış olan kural ihlali ile ilgili iptal işlemlerin başlatılmış olduğu ve kendisine işlemler sonuçlandığında tekrar geri dönüş yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

28.08.2008

Sayın Burhan Ocak ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , birimimize iletmiş olduğu şikayeti için gerekli incelemelerin başlatılmış olduğu ve işlemleri sonuçlandığında kendisine geri dönüş yapılıp bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.