350000 |

| GARANTİ BANKASI Kredi Kartları Bilgisini 3. Şahıslara İznim Olmadan Açıyor
tendon
[28 Ağustos 2008, 09:00]
Kredi kartları sözleşmesine göre, kredi kart bilgilerinin şahıs onayı ya da resmi kuruluş izni olmaksızın 3. şahıslara verilmemesi gerekmekte. Bu durumda Garanti Bankası suç işlemiş bulunmaktadır ve bu konudaki yazılı ve sözlü bilgi edinme isteğime karşı tepki göstermemektedir.
Olay : 13 Temmuz da yatığım alışverişteki, Tansaş firması kredi kartımdan eksik çekim yapmıştır. Daha sonra Tansaş, beni cep telefonumdan arayıp, eksik çektikleri kredi kartı ücretini tamamlamak istedi.
Kendilerine telefonumu nereden bulduklarını sorunca 'Garanti Bankasına çok rica ettik onlar da verdiler' dendi.
Konu ile ilgili olarak Garanti Bankasına defalarca arayıp yazılı olarak şikayetimi belirtmeme rağmen konu ile ilgili nasıl bir eylem geçildiği konusunda bir buçuk aydır bilgilendirilmedim.
Konu ile ilgili çağrı merkezini 2 defa, şubemi 3 defa uyardım, tamamen sessizlik tarafıma özür bile dilenmedi.
Bu tür bilgilerin 3. şahıslara onayım olmaksızın açılması suç ise, Garanti Bankası suç işlemiş bulunmaktadır. Suç duyurusunda bulunuyorum. |