ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Kredi Kartları Bilgisini 3. Şahıslara İznim Olmadan Açıyor tendon  [28 Ağustos 2008, 09:00]
Kredi kartları sözleşmesine göre, kredi kart bilgilerinin şahıs onayı ya da resmi kuruluş izni olmaksızın 3. şahıslara verilmemesi gerekmekte. Bu durumda Garanti Bankası suç işlemiş bulunmaktadır ve bu konudaki yazılı ve sözlü bilgi edinme isteğime karşı tepki göstermemektedir.

Olay : 13 Temmuz da yatığım alışverişteki, Tansaş firması kredi kartımdan eksik çekim yapmıştır. Daha sonra Tansaş, beni cep telefonumdan arayıp, eksik çektikleri kredi kartı ücretini tamamlamak istedi.
Kendilerine telefonumu nereden bulduklarını sorunca 'Garanti Bankasına çok rica ettik onlar da verdiler' dendi.

Konu ile ilgili olarak Garanti Bankasına defalarca arayıp yazılı olarak şikayetimi belirtmeme rağmen konu ile ilgili nasıl bir eylem geçildiği konusunda bir buçuk aydır bilgilendirilmedim.

Konu ile ilgili çağrı merkezini 2 defa, şubemi 3 defa uyardım, tamamen sessizlik tarafıma özür bile dilenmedi.

Bu tür bilgilerin 3. şahıslara onayım olmaksızın açılması suç ise, Garanti Bankası suç işlemiş bulunmaktadır. Suç duyurusunda bulunuyorum.

Arkadaşına Gönder

28.08.2008

Sayın Sinan Kezer ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , müşteri bilgilerinin 3. kişiler ile paylaşımı ile ilgili şikayetinin bankamız tarafından değerlendirileceği iletildi.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

28.08.2008

Sayın Sinan Kezer ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz konu hakkında aranmış olup, güvenlik teyidi sorularımıza cevap vermek istemediği için şikayeti ile ilgili işlem yapılamamıştır.Müsait olduğunda kendisinin haklı müşteri hattın ‘ dan bize ulaşarak şikayetini iletebileceği bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.