351387 |

| GARANTİ'den E-ekstre Kural İhlali Mağduriyeti
asliatli
[29 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti Bankası müşterisiyim. Tüm hesaplarım ve kartlarım ağırlıklı olarak bu bankada. Geçen yıl Flexi karta başvurduğumda kredi kartı extremi e-mail olarak alırsam 5,00-YTL bonus kazanacağım söylendi.
Ben de bu yönde onay verdim. Adı geçen rakam ise bonus olarak değil, ödediğim 30, 00-YTL kredi kartı ücretinden mahsup edildi. İnternet üzerinden dönem içi işlemlerimi incelerken kart limitimin eksiye düştüğünü, sebebinin ise 40, 00-YTL zamlı olarak yansıtılan kart ücreti ve ne olduğunu anlamadığım 5, 00-YTL e ekstre kural ihlali adı altında yansıtılan bu rakam olduğunu gördüm.
İlk olarak kart aidatının neden 1 yılda 10, 00-YTL zamlandığını anlamış değilim. Bu konuda hakem heyetine başvuracağımı siteniz aracılığı ile belirtmek isterim.
Diğer rakam için ise haklı müşteri hattı(!)'nı aramış olmama ve bu durumun bir sistem hatası olduğunu düzeltileceğini belirtmelerine rağmen hala bir düzeltme yapılmadı. Bu rakam mesajımdan sonra da ekstremden düşürülmezse haklarımı sonuna kadar arayacağım.^^ |