ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI'ndan Bir Türlü Gelemeyen Sıra woltagenn  [01 Eylül 2008, 09:00]
Dün bir miktar para çekmek için Garanti Bankası Bağlarbaşı(422) şubesine gittim sıra numarası almak için kartımı taktım cihaz kartımı kabul etmedi bende ne kadar fark edecek ki diyerek saat 11.29'da 772 no'lu fişi aldım o sırada sıra numarası 759 yanıyordu ve beklemeye başladım çalışan dört gişenin ikisinde işlemleri çok uzun süren iki kişi vardı.

Aradan çok vakit geçmeden sıra 765 e kadar geldi. Sonra şu dikkatimi çekti kartını okutabilen oturmaya bile fırsat bulamıyor hemen sıra numarası yanıyor bize ise sıra gelmiyordu. Görevlileri ikaz ettim bekle cevabını aldım.

saat 12.10'da iki gişede kapatıp iki gişeye kaldık sırasıyla 016-017 018 yanıyor ardından 163-164-165 yanıyor daha sonra 300'lü rakamlar 600'lü rakamlar ama 700 sonrası yanmıyordu bir bayanla birlikte bayağı sesimizi yükselttik ama yine duyan yok.

Tabi sonunda bana sıra 12.43'de geldi. Benim ***** işim olduğu için ve **** 12.30 13.30 kapalı olduğu için saat 13.30'a kadar bekledim.

Bu sıra numarası sistemini yapan arkadaşları başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
01.09.2008

Sayın Murat Şehit ‘ in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , şubelerimizdeki sıralandırma sistemi hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .